IndaFotó képek

Manchester United fanportál

Ez egy Manchester United fanportál. Ha észrevételed van, vagy valamit nem találsz akkor csak kattints a nevemre és küldj egy levelet !

HTML

Rovatok

Linkblog

Friss topikok

  • Lilo24: @RONCI: youtube downloader;) (2009.04.12. 19:49) Manchester induló
  • Pungor Levente: nagyon nagy ez az oldal,aki csinálta ezt az oldalt annak gratulálok és annak is aki szereti a MANC... (2008.11.26. 18:59) Mindörökké Man United!!!!!

2009.04.18. 10:36 Lilo24

Ronaldót feltüzelte mestere bírálata

A Manchester United portugál zsenije, az aranylabdás Cristiano Ronaldo legfrissebb nyilatkozatában elismerte, jogosak voltak a csapat menedzserének, Sir Alex Fergusonnak a kritikái. A skót mester elsősorban a pályán mutatott viselkedése miatt bírálta a sztárt, egyben tudtára hozta, senkivel nincs kivételezés a Vörös Ördögöknél. Nos, a dorgálás hatott, a Porto elleni BL-negyeddöntő visszavágóján hihetetlen, 35 méteres győztes bombagólt szerzett a portugál válogatott fenomén.

Ferguson a napokban a News of the World lapnak fejtette ki, korántsincs mindenben megelégedve a csapat legnagyobb ászával. Szerinte például elfogadhatatlan az trehányság, ahogy az Aston Villa elleni hétvégi bajnokin eladta a labdát. Külön kiemelte, azért mert klasszis játékos, még nem fognak kivételezni vele. Sem a klubnál, sem a pályán. Túl sokat reklamál, az esetek kisebb részében van igaza.

Ronaldo a Sky Sports Newsnak reagált a szakember tüzes hangú szónoklatára:

"Nincs ebből probléma. Mindig megfogadom a menedzserem és az edzőim tanácsát, mert tudom, van mit tanulnom tőlük. Ez esetben sem véletlenül kaptam, amit kaptam. Mindenesetre újra jól megy a játék és szereztem néhány rendkívül fontos gólt, ami örömmel tölt el."

A Manchester hetese arról is beszélt, megpróbálják a lehetetlent, öt címet (BL, PL, FA-kupa, Ligakupa, Interkontinentális Kupa) nyerni az idényben. Ebből az utóbbi kettő már kipipálva. Hogy a szezoneleji angol Szuperkupát már ne is említsük.

"Megvan az esélyünk arra, hogy taroljunk, és rettentően bízunk is ebben. Az elmúlt öt-hat meccsen nem volt tökéletes a játékunk, reméljük ez a győzelem erőt ad majd" - utalt a portói sikerre, amely elődöntőbe jutást ért az MU-nak.

 

Forrás:sporthíradó

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://manchesterunited.blog.hu/api/trackback/id/tr751072352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása