IndaFotó képek

Manchester United fanportál

Ez egy Manchester United fanportál. Ha észrevételed van, vagy valamit nem találsz akkor csak kattints a nevemre és küldj egy levelet !

HTML

Rovatok

Linkblog

Friss topikok

  • Lilo24: @RONCI: youtube downloader;) (2009.04.12. 19:49) Manchester induló
  • Pungor Levente: nagyon nagy ez az oldal,aki csinálta ezt az oldalt annak gratulálok és annak is aki szereti a MANC... (2008.11.26. 18:59) Mindörökké Man United!!!!!

2009.04.18. 10:28 Lilo24

Tevez is menni akar?

Miközben a Manchester United továbbra is harcban áll valamennyi elnyerhető trófeáért, több elégedetlen hang is hallatszik a csapat háza tájáról. Cristiano Ronaldo mellett a magát mellőzöttnek érző Carlos Tevez is a távozást fontolgatja.

Az argentin válogatott csatár korábban kifejtette, hogy kölcsönszerződése június 30-i lejárta után is szeretne az Old Traffordon maradni, de rosszul esik neki, hogy az igazán fontos mérkőzéseken nem szerepel a kezdőcsapatban.

A támadó ugyan a legutóbbi négy bajnokiból háromszor kezdett, de a Bajnokok Ligájában az Inter és a Porto ellen sem került be a kezdő tizenegybe. A szerdai portói visszavágón még úgy is Dimitar Berbatov kezdett, hogy a bolgár csatár nem volt teljesen egészséges.

A United menedzsere, Sir Alex Ferguson igyekszik meggyőzni játékosát, hogy igenis fontos szerepe van a csapatban - az Everton elleni vasárnapi FA Kupa elődöntőben valószínűleg kezdő lesz -, de Carlos Tevez úgy érzi, Wayne Rooney és Dimitar Berbatov mögött csak a harmadik számú csatár.

Röpködnek a fontmilliók

A kiváló játékos amiatt is csalódott, hogy a klub nem sieti el a megegyezést a támadó játékjogával rendelkező gazdasági társasággal, amely 22 millió fontot és 100 ezer fontos heti fizetést akar kiharcolni. A United vezérigazgatója azonban úgy véli, hogy van helye az alkunak, így továbbra sem világos, miképpen egyezhetnek meg a felek.

Eközben számos csapat, így a Chelsea, a Manchester City és Inter is érdeklődik Carlos Tevez iránt, noha számukra a játékos szerződtetése elméletileg 32 millió fontba kerülne, a Manchester United ugyanis 10 millió fontot már kifizetett az elmúlt két évben.

Királyi álmok

Ugyanakkor ha távozik a támadó, a legvalószínűbb állomáshely a Real Madrid, a klubelnöki újraválasztásáért küzdő Florentino Perez ugyanis szeretné őt megszerezni. A kampány fő fogása azonban nem az argentin, hanem - a Milanhoz egyelőre ragaszkodó Kaká mellett - egy másik United-ász, Cristiano Ronaldo.

2008 legjobb játékosa csalódottan vette tudomásul tavaly nyáron, hogy Sir Alex Ferguson nem engedte el a Real Madridhoz, noha a portugál sztár kijelentette: a királyi klub álmai csapata.

A Manchester hivatalos álláspontja változatlan - Cristiano Ronaldo nem eladó -, az aranylabdás támadó ugyanakkor a hírek szerint arra számít, hogy ezen a nyáron már nem állnak távozása útjába.

 

Forrás:hírsarok

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://manchesterunited.blog.hu/api/trackback/id/tr141072342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása