IndaFotó képek

Manchester United fanportál

Ez egy Manchester United fanportál. Ha észrevételed van, vagy valamit nem találsz akkor csak kattints a nevemre és küldj egy levelet !

HTML

Rovatok

Linkblog

Friss topikok

  • Lilo24: @RONCI: youtube downloader;) (2009.04.12. 19:49) Manchester induló
  • Pungor Levente: nagyon nagy ez az oldal,aki csinálta ezt az oldalt annak gratulálok és annak is aki szereti a MANC... (2008.11.26. 18:59) Mindörökké Man United!!!!!

2009.04.18. 10:34 Lilo24

Macheda 5 éves szerződést kaphat

A fiatal csatár még csupán 17 éves, és már csak azért is valószínű, hogy a nyár végén komolyabb kontraktus vár rá, mert a közelmúltban két bajnokin is győztes gólt szerzett.

„Remekül játszott az első két Premier League-meccsén. Logikus lenne ötéves szerződést ajánlani neki, hiszen nincs értelme mondjuk huszonegy esztendősen elveszíteni egy tehetséget” – jelentette ki Giovanni Bia, a játékos menedzsere.

Másfél héttel ezelőtti debütálásakor Macheda a 93. percben szerezte a győztes találatot a vendég Aston Villa ellen (3–2), míg szombaton a 76. percben vette be a házigazda Sunderland kapuját, kialakítva a 2–1-es MU-sikert.

Forrás:Nemzeti sportonline

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://manchesterunited.blog.hu/api/trackback/id/tr901072348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása