IndaFotó képek

Manchester United fanportál

Ez egy Manchester United fanportál. Ha észrevételed van, vagy valamit nem találsz akkor csak kattints a nevemre és küldj egy levelet !

HTML

Rovatok

Linkblog

Friss topikok

  • Lilo24: @RONCI: youtube downloader;) (2009.04.12. 19:49) Manchester induló
  • Pungor Levente: nagyon nagy ez az oldal,aki csinálta ezt az oldalt annak gratulálok és annak is aki szereti a MANC... (2008.11.26. 18:59) Mindörökké Man United!!!!!

2008.08.07. 09:44 Lilo24

Ronaldo marad

Cristiano Ronaldo a Publico című portugál lapnak úgy nyilatkozott, hogy végleges az elhatározása: marad a Manchester United labdarúgója. A portugál klasszist hónapok óta próbálja megszerezni a Real Madrid, de jelen állás szerint nem lesz semmi a klubváltásból.

A Real Madrid az elmúlt napokban leigazolta Rafael van der Vaartot, akit sokan Cristiano Ronaldo alternatívájaként emlegettek. A holland kiválóság hivatalos bemutatásán Ramón Calderón elnök úgy nyilatkozott, hogy a Hamburgból érkezett futballista az egyetlen komoly nyári igazolása a csapatnak.

Ezek a szavak már előrevetítették, hogy Ronaldo mégsem lesz a Real játékosa, és ezt szerda esti nyilatkozatában a klasszis is megerősítette.

„A Real tett egy nagyon jó ajánlatot” – nyilatkozta a Publico című portugál lapnak Ronaldo. – „Volt olyan időszak, amikor azt kívántam, hogy eligazolhassak Madridba.”

A portugál kiválóság hozzátette, hogy Sir Alex Ferguson tudta őt meggyőzni a manchesteri folytatásról, amikor találkoztak júliusban Lisszabonban.

„Ferguson meghallgatott engem, én meghallgattam őt, és végül arra jutottunk, hogy folytatjuk a közös munkát, ez a legjobb mindkét félnek.”

Ronaldo egyébként kihagyja a szezon elejét bokaműtétje miatt

„Teljes szívemmel és lelkemmel fogom szolgálni a Manchestert, és igyekszem olyan teljesítményt nyújtani, mint az előző szezonban.”

A portugál kiválóság kivételes futballévet tudhatott maga mögött, 42 góllal zárt. Jelenleg élő szerződéséből még négy év van hátra.

A cikket a http://sporthirado.hu/ -ról szereztem.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://manchesterunited.blog.hu/api/trackback/id/tr2604667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása